A vásárlók a legtöbb esetben a csomagolás megbontásával igyekeznek információkat gyűjteni egy-egy termék illatáról, legyen szó dezodorról, testápolóról, öblítőről vagy bármilyen illattal rendelkező termékről.
Illat-teszter

Illat-teszter

Az illat-teszter - mely egy légpumpaként szolgáló szerkezet - belsejében egy speciális granulátum tartja magában a cégünk által előzetes egyeztetés alapján lemásolt illatot. A polc szélén vagy egyéb display-en, a termék alá/mellé helyezett teszter használata nagyon egyszerű - mindössze meg kell nyomni a légpumpát, és máris érezhetővé válik a termék eredeti illata. A teszter hatása illattól függően 3-5 hétig tart. Ezt követően a légpumpa könnyen cserélhető.
Versenyelőny

Versenyelőny

A teszter nem csak az illat megismerésében segít, de megtöri a polcok és termékek megszokott képét, új dimenziót ad a kommunikációnak, és versenyelőnyt jelent a többi márkával szemben. Közelebb hozza a terméket a fogyasztóhoz, erősíti a márkahűséget és elősegíti a márkaváltást is.
Bolti illatteszter

Bolti illatteszter

Elhelyezése egyszerű, nincs szükség áramforrásra, száraz és tiszta. A légpumpa és a polccsipesz jól márkázható, és bármilyen standard vagy egyedi árukínálóba is kiválóan integrálható.
Az illatteszter egyedülálló technológia segítségével biztosítja az eladáshelyi illatminták hatékony működését a termékek eredeti illatának 100 %-os reprezentálása mellett. A rugalmas műanyagból készült, zárókupakkal ellátott légpumpában apró granulátum őrzi az illatanyagot.