A légtér illatosítása

A légtér illatosítása

A Prolitec Inc. kizárólagos képviselőjeként a piac leghatékonyabb berendezéseivel vállalunk légtérillatosítást.
A helyszínen egy (vagy több) programozható légkezelő berendezés bocsátja ki az illatanyagot. 
A kibocsátott illatrészecskék megközelítőleg egy mikron méretűek, így könnyedén elkeverednek a levegővel és követik annak mozgását, kellemes környezetet teremtve.
Illatos nyomdatermékek

Illatos nyomdatermékek

A mikrokapszulás illatlakk speciális nyomdai eljárással felvihető különböző papírfelületekre. Minden szükséges munkafolyamatról gondoskodunk, hogy megrendelőink a kitűnő minőségű végterméket kapjanak.
A lakkozott felületet megérintve azonnal érezhetővé válik az illat, mely tökéletesen kiegészíti a vizuális elemeket, és közelebb hozza a fogyasztót a termékhez.
In-store illat-teszter

In-store illat-teszter

Ez a légpumpaként szolgáló szerkezet egy speciális granulátum technológiájával tartja meg az előzetes egyeztetés alapján kreált illatot. A termék alá vagy mellé helyezett teszter használata nagyon egyszerű - csak meg kell nyomni a légpumpát, és máris érezhetővé válik a termék eredeti illata. A teszter hatása illattól függően 3-5 hétig tart. Ezt követően a légpumpa egyszerűen cserélhető.
Multiplatform AromaBranding

Multiplatform AromaBranding

Cégünk a Prolitec Inc. és a The Aroma Company technológiáját és szaktudását összehangolva Magyarországon és Európában is egyedülálló módon hozta létre a Multiplatform AromaBranding szolgáltatást. Lényege, hogy ugyanazt a másolt, vagy egyedileg tervezett arculati illatot tudjuk visszaadni különböző felületeken: légtérben, nyomdai terméken és a boltok polcain.